Gezichtsbehandeling met PRP

Prijs: Vanaf € 200,-
Behandeltijd: 30 min
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

PRP is een methode die al jaren wordt toegepast in de medische wereld. Het gebruik van plasma voor medicatie en huidherstel is een bekend methode? Die voor veel doeleinden gebruikt wordt. Doordat de behandeling gebruik maakt van lichaamseigen stoffen is het een superveilige en natuurlijke behandelmethode.

Inmiddels wordt PRP ook steeds populairder in de cosmetische wereld. Zo werkt het verjongend voor de huid. De huid wordt geboost om zelf weer flink aan het werk te gaan en zal er jonger uit zien. Het heeft ook een verstevigende werking. Hierdoor worden groeven minder diep en rimpels verdwijnen. Een natuurlijke facelift dus.

Het resultaat is al te merken na een behandeling. Voor een optimaal en blijvend resultaat zijn echter meerdere behandelingen nodig. Over het algemeen adviseren wij drie behandelingen.

Plan een intake

Hoe werkt een PRP Haarbehandeling?

PRP-behandelingen zijn er niet alleen voor de huid. Ook voor het haar is plasma een wondermiddel. Zo helpt het haaruitval tegen te gaan. Ook bij een haar transplantatie kan het herstel bevorderen en de haarkwaliteit verbeteren. In plasma zitten verschillende stoffen die een gezonde haargroei als effect hebben. Ook helpt plasma de wonden die ontstaan bij een transplantatie snel te genezen. Over het algemeen zijn de resultaten van PRP-haarbehandelingen erg efficiënt. Zo zorgt het plasma gemiddeld voor twintig procent meer haar. Ook verstevigt het de haarzakjes waardoor er in de toekomst minder haar zal uitvallen. Het is een natuurlijke en lichaamseigen behandeling die veilig uitgevoerd wordt door onze ervaren specialisten.
Gezichtsbehandeling met PRP
Lees meer over Gezichtsbehandeling met PRP

Wat is de Plasmapen?

Een behandeling met een plasmapen is bedoeld om de licht slappe huid strakker te maken, fijne lijntjes te verminderen en acnelittekens te verbeteren. Net als laserresurfacing en microneedling, veroorzaakt het een genezende reactie die de productie van collageen en elastiek stimuleert, voor huidverjonging van binnenuit.

Snel en Makkelijke

Boek eenvoudig online je afspraak

Plan nu eenvoudig je gewenste afspraak in. Hiervoor moet je de 5 stappen doorlopen. Na het doorlopen van deze stappen ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je afspraak.

Loading...
Meer informatie over Plasma

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
 • Wat doet het plasma pen?

  Plasma Pen is de nieuwste cosmetische procedure om rimpels, verlies van collageen en slappe huid tegen te gaan. Naarmate we ouder worden, wordt de huidlaag van onze huid dunner, produceren we minder collageen en verliezen we elasticiteit. Al deze factoren veroorzaken verslapping en rimpels van de huid. De Plasma Pen is een zachte chirurgische procedure die gericht is op een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder verlies van elasticiteit, verslapping en rimpels die traditioneel zijn behandeld met fillers of plastische chirurgie.
 • Hoe werkt het plasma pen?

  Wanneer dat gas het huidoppervlak raakt, creëert het microtrauma en zorgt het ervoor dat collageenvezels in de dermis samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddellijke versteviging en een langduriger verstevigend effect naarmate de collageenproductie toeneemt.
 • Wat zijn de voordelen voor plasma pen?

  Deze behandeling wordt ook wel fibroblasttherapie of "fibroblasting" genoemd vanwege de manier waarop het de fibroblastcellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen, stimuleert. "Het is geen vervanging voor een operatie, maar als de persoon in goede gezondheid verkeert en een geschikte kandidaat is, kan fibroblasten een effectieve behandeling zijn om fijne lijntjes te verbeteren, diepe rimpels te verminderen en de textuur glad te strijken". "Het doel van de procedure is om ondiepe en smalle ablatiezones in de opperhuid of de bovenste huidlaag te creëren om kleine samentrekkingsgebieden te produceren.
 • Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

  De resultaten van de huidverstrakking van de Plasma Pen zijn indrukwekkend, maar mogen niet worden voorgesteld als alternatief voor chirurgie in gevallen van matige tot ernstige huidlaxiteit. Alleen een operatie kan dit soort resultaten bereiken. U zult de komende drie maanden doorgaans onmiddellijke versteviging zien samen met cumulatieve verbeteringen in het verschijnen van een slappe huid. In sommige gevallen kan het meer dan één sessie vereisen, afhankelijk van de gewenste resultaten.
 • Wanneer kunt u het resultaat zien?

  Na één behandeling met een plasmapen kunnen subtiele veranderingen worden waargenomen, hoewel u er misschien twee of drie nodig heeft om de gewenste resultaten te zien. Behandelingen moeten volgens, minimaal 6-8 weken uit elkaar liggen.

  Het apparaat voor huidverjonging kan bijna overal op het lichaam worden gebruikt, maar leveranciers reserveren het meestal voor het verstevigen van kleine delen van het gezicht. Het proces vereist een nauwkeurige dot-by-dot-energietoepassing, die te nauwgezet kan zijn om grote delen van de huid te corrigeren.

  "We behandelen voornamelijk de bovenste en onderste oogleden - dit gebied geneest snel en huidcontractie is hier het duidelijkst - samen met de [zogenaamde] rokerslijntjes rond de mond", " Het zou dit nooit gebruiken op gebieden met een hoog risico op littekens, zoals de nek."
 • Hoe loopt het behandeling van plasma pen?

  De daadwerkelijke procedure kan tussen de 10 en 45 minuten duren, afhankelijk van de grootte van het gebied waarop u zich richt. De procedure kan licht pijnlijk zijn, dus uw leverancier zal beginnen met het aanbrengen van een plaatselijke verdovende crème. Als u eenmaal verdoofd bent, gebruiken ze de punt van de pen om energie in een stippenpatroon naar je huid te sturen. Daarna brengen ze een zachte zalf aan, zoals vaseline, om de huid te helpen genezen.
 • Is de behandeling met de Plasma Pen pijnlijk?

  Plasma Pen is licht tot matig oncomfortabel. Het pijnniveau van iedereen is anders en sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere. Verdovende crème is nuttig om het ongemak tijdens de behandeling te verminderen.
 • Wat kunt u verwachten tijdens het herstel van de plasmapen?

  1. Je gezicht zal ongeveer een week lang tekenen van behandeling vertonen - roodheid, irritatie en een rasterpatroon van bruine, stipachtige wonden - dus misschien wil je wat sociale rust nemen terwijl je geneest. U zult waarschijnlijk roodheid, zwelling, korstvorming en schilfering ervaren.
  2. Vermijd lichaamsbeweging, hitte, stoom en elke activiteit waardoor u gedurende ten minste 48 uur na de behandeling zweet, aangezien dit de ontsteking kan verergeren.
  3. Om zwelling te helpen verminderen, brengt u afgedekte ijspakken aan (10 minuten aan, 10 minuten uit).
 • Wat kunt u verwachten na het behandeling?

  Op dag drie zal de zwelling zijn afgenomen en zullen de plasma-geïnduceerde stippen beginnen te korsten en korsten. “Kleine korstjes van microverwondingen vallen er meestal binnen vijf tot zeven dagen af. Om littekens te voorkomen, moeten patiënten korstjes op natuurlijke wijze laten vallen - niet plukken. De resterende huid ziet er roze uit, die kan worden bedekt met make-up op basis van mineralen. Een nieuwe huid zal gevoeliger zijn voor UVA/UVB-stralen, dus het dragen van een beschermende zonnebrandcrème met zinkoxide en/of titaniumoxide is belangrijk.”
 • Wat moet u na het behandeling doen?

  1. wanneer u naar buiten gaat, moet u "ten minste twee weken daarna zeer strikt zijn over bescherming tegen de zon".
  2. Geen make-up dragen totdat alle korstjes eraf zijn en de huid volledig is hersteld.
  3. Het behandelgebied niet waxen gedurende ten minste 21 dagen, zo niet langer
  4. Het gebied niet aanraken, krabben of wrijven.
 • Wat zijn de risico's van de Plasma Pen behandeling?

  • Zwelling en blauwe plekken.
  • Korstvorming en korstvorming.
  • Huidverkleuring.
  • littekens.
 • Plasma-pen versus cosmetische chirurgie?

  • Geen injecteerbare verdoving nodig.
  • Geen scalpel, geen snijden en geen ablatie van de huid.
  • Geen hechtingen en geen littekens.
  • Procedure met zeer laag risico met minimale bijwerkingen.
  • Korte uitvaltijd.
  • Geen dunner worden van de huid en uniformer dan ablatieve resurfacing met lasers.
  • Geen asymmetrieën en geen risico op overcorrectie any.
  • Kostenefficiënt.
  • Langdurige resultaten - meestal ongeveer 1-2 jaar