Lippigmentatie

Prijs: Vanaf € 240,-
Behandeltijd: 45 min
Plan een intake
Lippigmentatie
Lees meer over Lippigmentatie

Wat is de Lippigmentatie ?

Nooit meer lippenstift moeten bijwerken met semipermanente make up. Wij zetten jouw lippigmentatie, waardoor je altijd verzekerd bent van een stralend uiterlijk. De lippigmentatie brengen we aan met een machinale naald. De nano naalden zetten de kleur in de bovenste huidlaag van je lippen. Het is een veilige en pijnloze behandeling. Doordat de nano naalden maar oppervlakkig in de huid komen valt de behandeling heel erg mee.

Met semipermanente lippenstift heb je op elk moment van de dag een stralende look. De aanbrengmethode geeft een super natuurlijk resultaat met een mooie kleurtint. Wij hebben een groot kleurenpalet. Hierdoor heb jij alle keuze en kun je een kleur kiezen die het beste bij jou past. De natuurlijke pigmenten zorgen dat je lippen extra opvallen. Nooit meer last van uitgeveegde of vervaagde lippenstift.

Nooit meer je lippenstift bij werken is niet het enige voordeel. Met de semipermanente lipstick worden de vormen van je lippen ook nog eens benadrukt. De lijn van je lippen wordt duidelijker waardoor je lippen er echt uit springen. Ook is het mogelijk om optisch met de grote te spelen. Zo kunnen we smalle lippen net wat voller laten lijken.

Over het algemeen blijft een eerste sessie zo’n drie maanden zichtbaar. De make up is semipermanent. Dit houdt in dat het een lange poos blijft zitten maar uiteindelijk na verloop van tijd zal het vervagen. Dit is bij alle semipermanente make up altijd het geval. Wel kunnen we de duur van de make up verlengen. Wanneer je een bijwerk behandeling inplant blijft de lippenstift twee tot vijf jaar zichtbaar. Hoe lang deze precies te zien is hangt af van veel factoren.

snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Lippigmentatie

  Gegarandeerde service

  Wilt u dat wij u vergezellen op uw schoonheidsreis? Als Beauty Center nodigen wij u uit om uw schoonheid te ontdekken met onze natuurlijke en effectieve toepassingen.

  Met ons professionele team willen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Wij zijn er voor gegarandeerde service.