Wat is de Mesotherapie Behandeling ?

Een Mesotherapie behandeling niet geheel pijnloos, maar in het algemeen goed te verdragen. Met de naaldjes worden bepaalde stoffen, bijvoorbeeld hyaluronzuur of platelet rich plasma, in je huid aangebracht. Hyaluronzuur is een stof die we van nature in ons lichaam hebben. Het zorgt voor soepelheid en houdt vocht vast in je huid. Het brengt de stofwisseling in je huid op gang, wat huidveroudering tegengaat. Dat is op zijn beurt weer goed voor de onderste huidlagen, die er egaler en elastischer van worden. Aan hyaluronzuur kunnen eventueel vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd. Platelet rich plasma is Mesotherapie met eigen plaatjes rijk aan bloedplasma. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.

Mesotherapie wordt aangeprezen als zijnde in staat om vet te verminderen in 'spot' behandelingen, met bijzondere aandacht voor notoire knelpunten, zoals de billen, love handles, binnenkant van de dijen, nek en kin. Veel beoefenaars beweren ook dat Mesotherapie drastisch kan helpen verminderen cellulitis, rimpels te elimineren, verwijderen littekens en zelfs stimuleren haargroei.

snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

    Naam

    Email

    Nummer

    Dienst selecteren