Voorhoofdslijnen

Prijs: Vanaf € 80,-
Behandeltijd: 15 min
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

Voorhoofdslijnen zijn de horizontale lijnen die over het voorhoofd lopen. Deze worden veroorzaakt door aanspanning van de spieren. Uiteindelijk krijgt iedereen deze rimpels na verloop van tijd. Ze ontstaan vooral wanneer je veel gezichtsexpressie vertoont of je wenkbrauwen vaak optrekt. Dit betekent niet dat je er echt iets aan kan doen, want de rimpels komen vroeger of later bij iedereen tevoorschijn.

De behandeling voor de voorhoofdslijnen is mogelijk in combinatie met een botox behandeling voor de fronsrimpel. Vaak gaan deze rimpels samen. Omdat het gaat om spiergroepen die met elkaar in contact staan.

De voorhoofdslijnen zijn tekenend in het gezicht. Bij een eerste aanblik vallen ze vaak best wel op. Dit zorgt ervoor dat je een oudere uitstraling hebt. Gelukkig kan botox hier een verandering in brengen. De actieve stoffen in botox zorgen ervoor dat de spieren tot rust komen. Hierdoor vervagen de diepe lijnen en zijn rimpels minder tot niet meer zichtbaar.

Plan een intake

Voorhoofdslijnen in het kort

Het resultaat is vaak direct zichtbaar na één behandeling. Het is belangrijk om te beseffen dat het uiteindelijke resultaat drie tot vijf maanden zichtbaar blijft. Na verloop van tijd werkt de botox uit. Om dit op te lossen is het mogelijk om iedere paar maanden een nabehandeling te doen.

Voorhoofdslijnen
Lees meer over Voorhoofdslijnen

Wat is de Botox Behandeling ?

De Botox is een natuurlijk gezuiverd eiwit afkomstig van de bacterie clostridium botulinum. Deze stof wordt sinds vele jaren gebruikt bij therapeutische en cosmetische toepassingen, onder andere als spierontspanner en anti-rimpel toepassing, en is ook al ruim dertig jaar een succesvolle en veilige techniek voor de behandeling van zenuwtrekken en hoofdpijn door spierkrampen.

Snel en Makkelijke

Boek eenvoudig online je afspraak

Plan nu eenvoudig je gewenste afspraak in. Hiervoor moet je de 5 stappen doorlopen. Na het doorlopen van deze stappen ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je afspraak.

Loading...
Meer informatie over Botox

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
 • Waar wordt botox voor gebruikt?

  Botulinumtoxine, ook wel botox genoemd , is goed bekend bij mensen die rimpels en tekenen van veroudering willen bestrijden. In feite maakt de injectie van botox in de spier het mogelijk om de productie van acetylcholine te blokkeren, wat leidt tot verlamming van de laatste. Daarom laat het resultaat niet lang op zich wachten: expressieregels worden verkleind. In feite wordt Botox meestal op het bovenste deel van het gezicht geïnjecteerd, inclusief de rimpels op het voorhoofd, fronslijnen en rimpels van de kraaienpootjes.
 • Welke zones komen in aanmerking voor een huidverjonging met de botox?

  De botox verminderen de dynamische rimpels terwijl fillers een middel zijn om statische rimpels op te vullen.
 • Wat zijn de indicaties voor botox?

  Het doel van botox is om de huid strakker te maken , botulinumtoxine heeft zichzelf bewezen als het gaat om het verminderen van rimpels op het voorhoofd, rond de ogen of tussen de wenkbrauwen. De injecties brengen geen groot risico met zich mee, maar moeten beslist door een arts worden uitgevoerd. Knowhow is inderdaad noodzakelijk om een natuurlijk resultaat te verkrijgen waarbij gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. Wanneer doseringen niet onder controle zijn, het risico is om een gezicht te krijgen zonder enige uitdrukking. Het wordt ook, gebruiken voor migraine en tevens ingezet bij de behandeling van hyperhidrose (ernstig oksel transpireren).
 • Waarom gebruiken mensen botox?

  Botox is de meest populaire niet-chirurgische cosmetische behandeling, met meer dan 6 miljoen Botox-behandelingen per jaar. Dit product wordt al jaren gebruikt in medische en cosmetische behandelingen vanwege zijn spierverslappende eigenschappen. Na een botox behandeling ziet u al snel dat u rimpels minder zijn geworden. Wanneer de rimpels niet zo diep waren, is er zelfs kans dat deze hierna helemaal verdwenen zijn. De Botox wordt geïnjecteerd met micro-injecties. Het is vrij snel en pijnloos. De patiënt kan dus zijn werkzaamheden hervatten zodra hij het kantoor verlaat.
 • Hoe werkt de botox?

  De botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
 • Wanneer verwijdert de botox?

  De stof is normaal gesproken drie tot zes maanden werkzaam ( meestal zes maanden). Hierna kun je een herhaalbehandeling inplannen.
 • Hoe werkt een botox?

  De botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
 • Wat zijn de voordelen van een behandeling met de botox?

  • Geen allergietest noodzakelijk.
  • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie.
  • Het effect kan na ongeveer twee weken krijgen.
  • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling.
  • Wordt zeer goed verdragen.
  • Al miljoenen keren gebruikt.
 • Wanneer mag een botox niet gebruikt worden?

  • Bij een ontstoken of geïnfecteerde huid.
  • Bij mensen onder immunosuppressieve therapie.
  • Bij inname van bepaalde bloedverdunners.
  • Bij zwangerschap en borstvoeding.
 • Wat zijn de mogelijke nevenwerkingen van een botox?

  Dadelijk na de inspuitingen kunnen roodheid, zwelling, gevoeligheid van de huid en jeuk voorkomen. Deze symptomen zijn meestal licht van aard en verdwijnen na 1 à 2 dagen. Bij gevoelige personen voorbijgaande klachten langer merkbaar zijn. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen na 1 à 2 weken. Wij werken enkel met de meest veilige en hoogwaardige injectables die er bestaan, en gebruiken steeds referentieproducten zoals Botox ® en Bocouture ®. Dit is voor ons een essentiële voorwaarde.