Kraaienpootjes

Prijs: Vanaf € 80,-
Behandeltijd: 15 min
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

De wel bekende lachrimpels. Je hebt ze vast wel eens gezien. Op jonge leeftijd ontwikkelen mensen deze rimpels al. Het zijn uitgewaaierde horizontale lijnen aan de buitenkant van de ogen. Door de uitwaaiering noemen we ze ook wel kraaienpootjes.

Op zich is er niks mis met deze rimpels. Iedereen heeft ze en ze ontstaan al erg vroeg in ons leven. Het zijn rimpels die komen door het lachen, wat dus eigenlijk laat zien hoe leuk het leven is. De rimpels worden dan ook over het algemeen gezien als vrolijke rimpels.

Plan een intake

Kraaienpootjes in het kort

Toch zijn ze duidelijk zichtbaar in het gezicht. Bij veel mensen worden het diepe groeven die het gezicht tekenen. Is dit bij jou ook het geval? Dan kan het zijn dat je ze graag wilt verminderen. Botox kan hierbij helpen. Met onze deskundige service zorgen wij ervoor dat je de perfecte hoeveelheid botox krijgt. In dit gebied kan te veel botox zorgen voor wallen onder de ogen. Daarom plannen we altijd eerst een consult in en zorgen we ervoor dat we de perfecte balans vinden.

Kraaienpootjes
Lees meer over Kraaienpootjes

Wat is de Botox Behandeling ?

De Botox is een natuurlijk gezuiverd eiwit afkomstig van de bacterie clostridium botulinum. Deze stof wordt sinds vele jaren gebruikt bij therapeutische en cosmetische toepassingen, onder andere als spierontspanner en anti-rimpel toepassing, en is ook al ruim dertig jaar een succesvolle en veilige techniek voor de behandeling van zenuwtrekken en hoofdpijn door spierkrampen.

voor en na foto's

Resultaten Kraaienpootjes behandeling

Voor
Na
Snel en Makkelijke

Boek eenvoudig online je afspraak

Plan nu eenvoudig je gewenste afspraak in. Hiervoor moet je de 5 stappen doorlopen. Na het doorlopen van deze stappen ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je afspraak.

Loading...
Meer informatie over Botox

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
 • Waar wordt botox voor gebruikt?

  Botulinumtoxine, ook wel botox genoemd , is goed bekend bij mensen die rimpels en tekenen van veroudering willen bestrijden. In feite maakt de injectie van botox in de spier het mogelijk om de productie van acetylcholine te blokkeren, wat leidt tot verlamming van de laatste. Daarom laat het resultaat niet lang op zich wachten: expressieregels worden verkleind. In feite wordt Botox meestal op het bovenste deel van het gezicht geïnjecteerd, inclusief de rimpels op het voorhoofd, fronslijnen en rimpels van de kraaienpootjes.
 • Welke zones komen in aanmerking voor een huidverjonging met de botox?

  De botox verminderen de dynamische rimpels terwijl fillers een middel zijn om statische rimpels op te vullen.
 • Wat zijn de indicaties voor botox?

  Het doel van botox is om de huid strakker te maken , botulinumtoxine heeft zichzelf bewezen als het gaat om het verminderen van rimpels op het voorhoofd, rond de ogen of tussen de wenkbrauwen. De injecties brengen geen groot risico met zich mee, maar moeten beslist door een arts worden uitgevoerd. Knowhow is inderdaad noodzakelijk om een natuurlijk resultaat te verkrijgen waarbij gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. Wanneer doseringen niet onder controle zijn, het risico is om een gezicht te krijgen zonder enige uitdrukking. Het wordt ook, gebruiken voor migraine en tevens ingezet bij de behandeling van hyperhidrose (ernstig oksel transpireren).
 • Waarom gebruiken mensen botox?

  Botox is de meest populaire niet-chirurgische cosmetische behandeling, met meer dan 6 miljoen Botox-behandelingen per jaar. Dit product wordt al jaren gebruikt in medische en cosmetische behandelingen vanwege zijn spierverslappende eigenschappen. Na een botox behandeling ziet u al snel dat u rimpels minder zijn geworden. Wanneer de rimpels niet zo diep waren, is er zelfs kans dat deze hierna helemaal verdwenen zijn. De Botox wordt geïnjecteerd met micro-injecties. Het is vrij snel en pijnloos. De patiënt kan dus zijn werkzaamheden hervatten zodra hij het kantoor verlaat.
 • Hoe werkt de botox?

  De botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
 • Wanneer verwijdert de botox?

  De stof is normaal gesproken drie tot zes maanden werkzaam ( meestal zes maanden). Hierna kun je een herhaalbehandeling inplannen.
 • Hoe werkt een botox?

  De botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
 • Wat zijn de voordelen van een behandeling met de botox?

  • Geen allergietest noodzakelijk.
  • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie.
  • Het effect kan na ongeveer twee weken krijgen.
  • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling.
  • Wordt zeer goed verdragen.
  • Al miljoenen keren gebruikt.
 • Wanneer mag een botox niet gebruikt worden?

  • Bij een ontstoken of geïnfecteerde huid.
  • Bij mensen onder immunosuppressieve therapie.
  • Bij inname van bepaalde bloedverdunners.
  • Bij zwangerschap en borstvoeding.
 • Wat zijn de mogelijke nevenwerkingen van een botox?

  Dadelijk na de inspuitingen kunnen roodheid, zwelling, gevoeligheid van de huid en jeuk voorkomen. Deze symptomen zijn meestal licht van aard en verdwijnen na 1 à 2 dagen. Bij gevoelige personen voorbijgaande klachten langer merkbaar zijn. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen na 1 à 2 weken. Wij werken enkel met de meest veilige en hoogwaardige injectables die er bestaan, en gebruiken steeds referentieproducten zoals Botox ® en Bocouture ®. Dit is voor ons een essentiële voorwaarde.