Meso White Huidpigmentatie

Prijs: Vanaf € 100,-
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

Een Meso behandeling kan niet alleen rimpels verminder en elasticiteit verbeteren. De Meso behandelmethode wordt ook gebruikt om de huid gezonder te maken en te herstellen. Zo werkt een specifieke Meso behandeling goed tegen pigment vlekken. Met een Meso White behandeling krijg je een egalere huid.

Of het nou gaat om hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, littekens of zonneschade, Meso hersteld uw huid. De mix van verschillende actieve natuurlijke stoffen zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke kleur weer aanneemt. Donkere kringen worden met een aantal behandelingen lichter en rode verkleuringen verdwijnen.

Plan een intake
Meso White Huidpigmentatie

Meso White Huidpigmentatie in het kort

Heb je last van littekens of andere vlekken op je huid waar je graag van af wilt? Maak nu een consultafspraak en we bespreken de opties graag met je! Onze schoonheidsspecialistes geven vrijblijvend advies en laten weten wat er mogelijk is. Ieder lichaam en iedere huid is uniek. Daarom is het belangrijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Meso White Huidpigmentatie
Lees meer over Meso White Huidpigmentatie

Wat is de Mesotherapie Behandeling ?

Een Mesotherapie behandeling niet geheel pijnloos, maar in het algemeen goed te verdragen. Met de naaldjes worden bepaalde stoffen, bijvoorbeeld hyaluronzuur of platelet rich plasma, in je huid aangebracht. Hyaluronzuur is een stof die we van nature in ons lichaam hebben. Het zorgt voor soepelheid en houdt vocht vast in je huid. Het brengt de stofwisseling in je huid op gang, wat huidveroudering tegengaat. Dat is op zijn beurt weer goed voor de onderste huidlagen, die er egaler en elastischer van worden. Aan hyaluronzuur kunnen eventueel vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd. Platelet rich plasma is Mesotherapie met eigen plaatjes rijk aan bloedplasma. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.

Mesotherapie wordt aangeprezen als zijnde in staat om vet te verminderen in 'spot' behandelingen, met bijzondere aandacht voor notoire knelpunten, zoals de billen, love handles, binnenkant van de dijen, nek en kin. Veel beoefenaars beweren ook dat Mesotherapie drastisch kan helpen verminderen cellulitis, rimpels te elimineren, verwijderen littekens en zelfs stimuleren haargroei.

snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Meer informatie over Mesotherapie

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
  • Wat zijn de toepassingen voor Mesotherapie op dit moment?

   (Mesobody) Vetverwijdering in gebieden zoals buik, dijen, billen, heupen, benen, armen en gezicht. Cellulitis verminderen en Geef het lichaam een nieuwe vorm. Trek de slappe huid aan. (Mesoface) en (Mesowhite) Vermindert de rimpels en lijntjes. Licht gepigmenteerde teint. Stimuleer de regeneratie van collageencellen en behandel pigmentatie en melasma. Geeft de huid frisheid en uitstraling. Verenigt de huidskleur en verwijdert de dode huidlaag van de huid. (Mesohaar) Het behandelt haaruitval en voedt de haarwortels. Helpt het haar te verlengen. Versterkt het haar en het helpt haarkieming. Alopecia behandelen, een aandoening die haaruitval veroorzaakt.
  • Waarom wordt Mesotherapie (Mesohaar) gebruikt voor haaruitval?

   Naast het behandelen van rimpels en het verwijderen van ongewenst vet, wordt Mesotherapie ook gebruikt om haarverlies door alopecia te behandelen. De behandeling injecteert natuurlijke plantenextracten, vitamines of medicijnen zoals finasteride en minoxidil in het hoofd. Mensen die Mesotherapie ( Mesohaar) uitvoeren voor haarverlies beweren het: corrigeert hormonale onevenwichtigheden in en rond de haarzakjes. Levert voedingsstoffen aan het haar. verbetert de bloedcirculatie.
  • Waarom verkiezen mensen Mesobody altijd?

   Mesotherapie (Mesobody) is meestal niet geadverteerd als een gewichtsverlies techniek, maar eerder als een lichaam beeldhouwen procedure. Mesotherapie is meer bedoeld om een paar centimeter van de problemen gebieden te verwijderen dan om af te slanken het hele lichaam. Veel mensen verkiezen Mesotherapie (Mesobody) liposuctie omdat het niet invasief, vereist geen verdoving of verbanden en vereist geen downtime na de ingreep plaatsvindt.
  • Waar helpt Mesowhite en Mesoface tegen?

   1. Oneffenheden
   2. Rimpels
   3. Huidschade door roken, luchtvervuiling en zonlicht.
   4. Droge huid
   5. Ruwe huid
  • Hoe wordt deze behandeling uitgevoerd?

   Deze techniek maakt gebruik van zeer fijne naalden om een reeks injecties in de middelste laag (mesoderm) van de huid te geven. Het idee achter Mesotherapie is dat het basisproblemen corrigeert, zoals een slechte bloedsomloop en infecties die huidbeschadiging veroorzaken.
  • Wat zit er in?

   • Geneesmiddelen op recept zoals vaatverwijders en antibiotica.
   • Hormonen zoals calcitonine en thyroxine.
   • Enzymen zoals collagenase en hyaluronidase.
   • Kruidenextracten.
   • Vitamines en mineralen.
  • Hoe bereid u uw voor?

   U zult vroeg een arts ontmoeten om uit te zoeken wat u kunt verwachten. Mogelijk moet u een week voor de procedure aspirine (Bufferin) en andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) vermijden. U heeft waarschijnlijk meerdere Mesotherapie-sessies nodig om het gewenste effect te krijgen. U zou 3 tot 15 keer een arts moeten verwachten.
  • Hoe effectief is de procedure?

   Het is moeilijk om te bepalen periode te geven, omdat er zoveel verschillende ingrediënten en methoden worden gebruikt bij de behandeling. Er zijn ook verschillende toestanden en verschillende aard van lichamen. Daarom varieert de behandelingsreactie van patiënt tot patiënt.
  • Wat zijn de bijwerkingen?

   Mensen die Mesotherapie beoefenen, zeggen dat de bijwerkingen zo minimaal zijn als jeukende en roodheid. Roodheid op de injectieplaats.
  • Hoe ziet het herstel eruit?

   Omdat Mesotherapie niet-invasief is, is er meestal geen downtime. Veel mensen kunnen meteen terugkeren naar hun normale bezigheden. Anderen moeten mogelijk een dag vrij nemen vanwege zwelling en pijn op de injectieplaatsen.
  • Wat zijn de voordelen voor Mesotherapie?

   • Pijnloos.
   • Na de behandeling kunt u aan het werk.
   • Effectief.
   • Breng de behandeling direct op de te behandelen plaats.
  • Wat zijn de nadelen voor Mesotherapie?

   Het heeft geen enkel nadeel voor.