Traangoot

Behandeling Informatie
Prijs: Vanaf € 180,- per ml
Behandeltijd: 30 min
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

De traangoot loopt vanaf de binnenste ooghoek schuin naar beneden richting het gebied onder de ogen. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid onder je ogen volume en zakt het in. Dit leidt tot rimpels, wallen en/of donkere kringen onder de ogen, waardoor je er vermoeid en ouder uitziet. Aangezien de huid bij de traangoot erg dun is, zijn de verouderingssymptomen hier eerder zichtbaar dan op andere plekken in het gezicht.

Daarnaast kunnen ook erfelijkheid en omgevingsfactoren een rol spelen. Het opvullen van de traangoot met fillers kan een oplossing bieden. Door de traangootjes op te vullen met een Hyaluronzuur filler, worden de rimpels, wallen en donkere kringen onder de ogen minder zichtbaar. Het resultaat is een frisse en uitgeruste blik!

Plan een intake

Traangoot in het kort

Na het opvullen van de traangoot zal het herstel vrij snel verlopen. Het resultaat is direct zichtbaar en na twee weken optimaal. Hyaluronzuur  wordt na ongeveer 9 tot 12 maanden volledig afgebroken door het eigen lichaam. Je kunt de behandeling om die reden dus meerdere keren herhalen.

Traangoot
Lees meer over Traangoot

Wat is de Filler Behandeling ?

Hyaluronzuur Filler is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. Het zorgt daar voor een goede hydratatie. De productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd, waardoor de huid aan stevigheid verliest. Na inspuiten met de filler trekt deze 300 maal zijn gewicht aan water aan waardoor de huid opnieuw meer volume krijgt.

voor en na foto's

Resultaten Traangoot behandeling

Voor
Na
snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Meer informatie over fillers

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
  • WAAROM GEBRUIKEN WE DE FILLERS?

   Het is een eenvoudige en comfortabele behandeling. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn jeugdige volheid. Fillers helpen de verloren volheid van het gezicht, de lippen en handen te herstellen. En het is een zachte gel die onderhuids wordt geïnjecteerd om fijne lijntjes, rimpels en zones van volumeverlies op te vullen en zo een minder getrokken en frisser gelaat te creëren.
  • WAAROM KIEZEN WE DE FILLERS?

   Fillers zijn om verschillende redenen populair. Patiënten vinden het prettig dat ze onmiddellijk kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten nadat ze de meeste fillers hebben gekregen. Patiënten houden van de onmiddellijke resultaten die veel soorten fillers opleveren. Patiënten vinden het ook fijn dat ze deze behandeling kunnen krijgen tijdens een kantoorbezoek. Sommige vulstoffen vereisen een paar kantoorbezoeken. Omdat actieve fillers biocompatibel zijn, is er voorafgaand aan de behandeling geen allergietest nodig.
  • HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

   Nadat een persoonlijk behandelplan is opgesteld wordt de actiever filler met een naald of een canule onder het huidoppervlak geïnjecteerd. Tijdens de behandeling kan eventueel gebruik worden gemaakt van een lokale verdoving. De behandeling is over het algemeen eenvoudig en comfortabel. . Het effect is dadelijk zichtbaar. Na de behandeling kan u uw activiteiten verder zetten.
  • WAT ZIT ER IN DE FILLER?

   Hyaluronzuur is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. De productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd. We maken enkel gebruik van hoogkwalitatieve fillers. De hoofdingrediënt van fillers is immers een natuurlijk glycosaminoglycaan dat men terugvindt in het menselijk lichaam en is om die reden ook de veiligste filler die er bestaat, dus filler is gemaakt van hyaluronzuur, een suiker (die van nature in het lichaam voorkomt) die tijdelijk volume en definitie toevoegt. Na verloop van tijd verliezen we vetkussentjes in ons gezicht, waardoor de huid 'slap' en er plat uitziet. Filler fungeert als vervanging voor die vetkussentjes die na verloop van tijd verloren gaan.
  • WAAR KUNT U VULMIDDEL PLAATSEN?

   Letterlijk de meeste plekken op het gezicht! Fillers kunnen in de wangen, kin / kaaklijn, lippen en glimlachlijnen worden aangebracht!.
  • WAT ZIJN DE VOORDELEN VEN DE FILLER?

   Hyaluronzuur is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. Maar de productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd.
  • WAT KAN EEN ACTIEVE FILLER VOOR U DOEN?

   Een actieve filler is met name geschikt voor de correctie van matige tot zeer uitgesproken rimpels en plooien in het gelaat, zoals de lachrimpels tussen de neus en de mondhoeken maar ook bijvoorbeeld hamsterwangen. Het vulmiddel wordt ook vaak gebruikt voor het accentueren van de jukbeenderen, het opvullen van de wangen en voor handverjonging. In het algemeen wordt deze actieve filler gebruikt voor een zeer groot aantal behandelgebieden. Uw arts zal met u een persoonlijk behandelplan opstellen.
  • WANNEER VERWIJDEND DE FILLERS?

   Dit verschilt per gebied. Lippen en lachrimpels gaan de minste tijd mee, wangen / kin / kaaklijn gaan veel langer mee. De resultaten zijn gemiddeld een jaar of langer of minder dat hangt af van mens tot mens zichtbaar, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden en waarbij eventueel met nieuwe wensen rekening gehouden kan worden. Meestal wordt het gewenste resultaat al na slechts één behandeling bereikt. Maar soms hebben we nog een sessie nodig zijn, dat hangt af van mens tot mens. Voordelen van een behandeling met een actieve filler.
   • Geen allergietest noodzakelijk.
   • Onmiddellijk effect als gevolg van de gel-matrix.
   • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie.
   • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling.
   • Wordt zeer goed verdragen.
   • Al miljoenen keren gebruikt.
  • WAT ZIJN DE MOGELIJKE NEVENWERKINGEN VAN EEN FILLER?

   Dadelijk na de inspuitingen kunnen roodheid, zwelling, gevoeligheid van de huid en jeuk voorkomen. Deze symptomen zijn meestal licht van aard en verdwijnen na 1 à 2 dagen. Bij gevoelige personen en bij behandeling van de lippen kunnen deze voorbijgaande klachten langer merkbaar zijn. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen na 1 à 2 weken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn, zoals bij elke vorm van injectie: lichte zwelling, pijn of jeuk, mogelijke verkleuring en gevoeligheid op de plaats van injectie. Deze verdwijnen meestal na enkele uren of dagen. De dagelijkse activiteiten kunnen zo goed als altijd onmiddellijk hervat worden. Aangezien er steeds een risico bestaat op een allergische reactie op blijvende fillers, zullen we deze niet gebruiken. In het algemeen kan men met een filler heel snel een zeer mooi resultaat bekomen en dit in alle veiligheid.