Rokerslijntjes

Behandeling Informatie
Prijs: Vanaf € 180,- per ml
Behandeltijd: 30 min
Controle: Na 2-4 weken
Effect: 6-9 maanden

Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met veroudering kan er voor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan. Ondanks de naam doet vermoeden, ontstaan deze lijntjes ook bij mensen die niet roken. De lijntjes kunnen ervoor zorgen dat je ouder lijkt dan je jezelf voelt. Nog een vaak voorkomend probleem is dat de lippenstift uitloopt buiten het lippenrood. Met een eenvoudige filler behandeling vullen we de rokerslijntjes op en zijn deze rimpeltjes op de bovenlip weg. Ook kunnen we de rokerslijntjes minimaliseren door een behandeling met een botuline toxine. 

Plan een intake

Rokerslijntjes in het kort

TIJDENS DE BEHANDELING

Voor deze behandeling is maximaal 30 minuten nodig. Voor aanvang van de behandeling krijg je een verdovende zalf opgesmeerd. Deze zorgt ervoor dat de lippen en de omgeving rondom de mond verdoofd zijn, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Tijdens de behandeling worden de rokerslijntjes door middel van een hyaluronzuur filler opgevuld. De behandelaar zal jou adviseren over de hoeveelheid en welke filler er wordt gebruikt.

NA DE BEHANDELING

Let er op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Je mag de behandelde zone natuurlijk wel gewoon bewegen. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Rokerslijntjes
Lees meer over Rokerslijntjes

Wat is de Filler Behandeling ?

Hyaluronzuur Filler is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. Het zorgt daar voor een goede hydratatie. De productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd, waardoor de huid aan stevigheid verliest. Na inspuiten met de filler trekt deze 300 maal zijn gewicht aan water aan waardoor de huid opnieuw meer volume krijgt.

snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Meer informatie over fillers

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
  • WAAROM GEBRUIKEN WE DE FILLERS?

   Het is een eenvoudige en comfortabele behandeling. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn jeugdige volheid. Fillers helpen de verloren volheid van het gezicht, de lippen en handen te herstellen. En het is een zachte gel die onderhuids wordt geïnjecteerd om fijne lijntjes, rimpels en zones van volumeverlies op te vullen en zo een minder getrokken en frisser gelaat te creëren.
  • WAAROM KIEZEN WE DE FILLERS?

   Fillers zijn om verschillende redenen populair. Patiënten vinden het prettig dat ze onmiddellijk kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten nadat ze de meeste fillers hebben gekregen. Patiënten houden van de onmiddellijke resultaten die veel soorten fillers opleveren. Patiënten vinden het ook fijn dat ze deze behandeling kunnen krijgen tijdens een kantoorbezoek. Sommige vulstoffen vereisen een paar kantoorbezoeken. Omdat actieve fillers biocompatibel zijn, is er voorafgaand aan de behandeling geen allergietest nodig.
  • HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

   Nadat een persoonlijk behandelplan is opgesteld wordt de actiever filler met een naald of een canule onder het huidoppervlak geïnjecteerd. Tijdens de behandeling kan eventueel gebruik worden gemaakt van een lokale verdoving. De behandeling is over het algemeen eenvoudig en comfortabel. . Het effect is dadelijk zichtbaar. Na de behandeling kan u uw activiteiten verder zetten.
  • WAT ZIT ER IN DE FILLER?

   Hyaluronzuur is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. De productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd. We maken enkel gebruik van hoogkwalitatieve fillers. De hoofdingrediënt van fillers is immers een natuurlijk glycosaminoglycaan dat men terugvindt in het menselijk lichaam en is om die reden ook de veiligste filler die er bestaat, dus filler is gemaakt van hyaluronzuur, een suiker (die van nature in het lichaam voorkomt) die tijdelijk volume en definitie toevoegt. Na verloop van tijd verliezen we vetkussentjes in ons gezicht, waardoor de huid 'slap' en er plat uitziet. Filler fungeert als vervanging voor die vetkussentjes die na verloop van tijd verloren gaan.
  • WAAR KUNT U VULMIDDEL PLAATSEN?

   Letterlijk de meeste plekken op het gezicht! Fillers kunnen in de wangen, kin / kaaklijn, lippen en glimlachlijnen worden aangebracht!.
  • WAT ZIJN DE VOORDELEN VEN DE FILLER?

   Hyaluronzuur is van nature in onze huid en andere weefsels aanwezig. Maar de productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd.
  • WAT KAN EEN ACTIEVE FILLER VOOR U DOEN?

   Een actieve filler is met name geschikt voor de correctie van matige tot zeer uitgesproken rimpels en plooien in het gelaat, zoals de lachrimpels tussen de neus en de mondhoeken maar ook bijvoorbeeld hamsterwangen. Het vulmiddel wordt ook vaak gebruikt voor het accentueren van de jukbeenderen, het opvullen van de wangen en voor handverjonging. In het algemeen wordt deze actieve filler gebruikt voor een zeer groot aantal behandelgebieden. Uw arts zal met u een persoonlijk behandelplan opstellen.
  • WANNEER VERWIJDEND DE FILLERS?

   Dit verschilt per gebied. Lippen en lachrimpels gaan de minste tijd mee, wangen / kin / kaaklijn gaan veel langer mee. De resultaten zijn gemiddeld een jaar of langer of minder dat hangt af van mens tot mens zichtbaar, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden en waarbij eventueel met nieuwe wensen rekening gehouden kan worden. Meestal wordt het gewenste resultaat al na slechts één behandeling bereikt. Maar soms hebben we nog een sessie nodig zijn, dat hangt af van mens tot mens. Voordelen van een behandeling met een actieve filler.
   • Geen allergietest noodzakelijk.
   • Onmiddellijk effect als gevolg van de gel-matrix.
   • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie.
   • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling.
   • Wordt zeer goed verdragen.
   • Al miljoenen keren gebruikt.
  • WAT ZIJN DE MOGELIJKE NEVENWERKINGEN VAN EEN FILLER?

   Dadelijk na de inspuitingen kunnen roodheid, zwelling, gevoeligheid van de huid en jeuk voorkomen. Deze symptomen zijn meestal licht van aard en verdwijnen na 1 à 2 dagen. Bij gevoelige personen en bij behandeling van de lippen kunnen deze voorbijgaande klachten langer merkbaar zijn. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen na 1 à 2 weken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn, zoals bij elke vorm van injectie: lichte zwelling, pijn of jeuk, mogelijke verkleuring en gevoeligheid op de plaats van injectie. Deze verdwijnen meestal na enkele uren of dagen. De dagelijkse activiteiten kunnen zo goed als altijd onmiddellijk hervat worden. Aangezien er steeds een risico bestaat op een allergische reactie op blijvende fillers, zullen we deze niet gebruiken. In het algemeen kan men met een filler heel snel een zeer mooi resultaat bekomen en dit in alle veiligheid.