Overtollig Been Vet

Prijs: Vanaf € 170,-
Behandeltijd: 45 min
Resultaat na: na 6 tot 8 weken

Met Cryo Lipolyse wordt het vet definitief verwijdert. Het kan gaan om bredere bovenbenen, knieën, of heupen. Ook werkt Cryo Lipolyse voor de onderbenen en de kuiten. Door het overtollige vet te bevriezen wordt het verwijdert. Uiteindelijk kan dit bij de benen wel 2 tot 6 centimeter verschil maken in de omtrek.

Plan een intake

Overtollig Been Vet in het kort

Per persoon en lichaam is het aantal behandelingen verschillend. Er zal op basis van een consult gekeken worden naar wat jouw lichaam nodig heeft. Over het algemeen gaat het om zes tot tien behandelingen. Tussen elke behandeling zit twee weken, waarin het lichaam nog de tijd heeft om het vet af te voeren.

Benen
Lees meer over CryoLipolyse behandeling Benen

Wat is de Cryo Lipolyse Behandeling ?

Cryolipolyse, door patiënten gewoonlijk "koud beeldhouwen" genoemd, gebruikt koude temperaturen om vetcellen af te breken. Vetcellen zijn, in tegenstelling tot andere celtypen, bijzonder gevoelig voor de effecten van kou. Wanneer vetcellen bevriezen, werkt het lichaam intensief om ze uit het lichaam te verwijderen.

voor en na foto's

Resultaten Cryo Lipolyse Benen behandeling

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Meer informatie over Cryo Lipolyse

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
  • Hoe werkt Cryolipolyse?

   vet verwijderen zonder operatie! CoolSculpting is de enige leverancier van vetafbraak. Omdat vetcellen kunnen worden aangetast door de kou. Dit leidde tot de ontwikkeling van een innovatief koelproces waarbij de onderhuidse vetcellen sterk worden gekoeld. Als behandelde vetcellen eenmaal zijn ingevroren, sterven ze af en het lichaam verwijdert ze op natuurlijke wijze in de periode na de behandeling. Hierdoor verdwijnt de vetcel definitief uit het lichaam. De procedure kan zeer nauwkeurig worden toegepast en is ook veilig.
  • Wat zijn de stappen voor Cryolipolyse?

   1. Tijdens de eerste intake bepaalt onze CoolSculpting Specialist of de CoolSculpting Cryolipolyse-methode voor jou geschikt is. CoolSculpting behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. CoolSculpting is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze CoolSculpting Specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden met CoolSculpting en wat de uiteindelijke kosten zijn.
   2. Aanbrengen van de applicator Voorafgaand aan de Cryolipolyse behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (Cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.
   3. Koelen van de vetcellen Gedurende 35 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet Cryolipolyse. Na 35 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.
   4. Natuurlijke afvoer vetcellen Na de CoolSculpting-behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt CoolSculpting van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.
  • Wanneer zal het resultaat zichtbaar zijn?

   Minimaal 8 weken na je CoolSculpting Cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.
  • waarom redenen patiënten cryolilyse willen?

   Patiënten die gelokaliseerde vetophopingen willen verminderen die ondanks dieet en lichaamsbeweging aanhouden, zijn mogelijk geïnteresseerd in Cryolipolyse. Deze vetten worden hardnekkige vetten genoemd. Dus deze remedie is effectief voor deze problemen.
  • Wat doet Cryolipolyse?

   Het doel van Cryolipolyse is om het vetvolume in een vetbult te verminderen. Sommige patiënten kunnen ervoor kiezen om meer dan één gebied te laten behandelen of om een gebied meer dan eens te behandelen.
  • Heeft Cryolipolyse anesthesie nodig?

   Deze procedure wordt uitgevoerd zonder verdoving.
  • Cryolipolyse procedure?

   Na een beoordeling van de afmetingen en vorm van de te behandelen vetbult, wordt een applicator met de juiste grootte en kromming gekozen. Het probleemgebied is gemarkeerd om de plaats voor de plaatsing van de applicator te identificeren. Er wordt een gelpad geplaatst om de huid te beschermen. De applicator wordt aangebracht en de uitstulping wordt in de holte van de applicator gezogen. De temperatuur in de applicator daalt en terwijl dit gebeurt, verdooft het gebied. Patiënten ervaren soms ongemak door de aantrekkingskracht van het vacuüm op hun weefsel, maar dit verdwijnt binnen enkele minuten, zodra het gebied verdoofd is.
  • Wat zijn de risico's van Cryolipolyse?

   Het complicatiepercentage is laag en het tevredenheidspercentage is hoog.
  • Wat zijn de resultaten van Cryolipolyse?

   De beschadigde vetcellen worden gedurende 4 tot 6 maanden geleidelijk door het lichaam verwijderd. Gedurende die tijd neemt de vetbult af in omvang, met een gemiddelde vetreductie van ongeveer 20 procent.