Spierontspanners Tegen Overmatige Transpiratie

Prijs: Vanaf € 100,-
Behandeltijd: 15
Controle: Na 2 weken
Effect: 3-6 maanden

Onze lichamen transpireren. Dit is een natuurlijk en noodzakelijk proces. Door te zweten kunnen we ons lichaam afkoelen en zuiveren. Zo zweten mensen bij beweging, mentale stress, spanning in het lijf en pittig eten. Hoeveel iemand per dag en situatie transpireert is heel persoonlijk. De hoeveelheid vocht die iemand verliest is afhankelijk van veel verschillende zaken.

Zoals we al benoemden is zweten volledig natuurlijk. Er is niks mis met zweten en onze lichamen hebben het zelfs nodig. Het kan echter voorkomen dat je overmatig vocht verliest. Sommige mensen zweten veel meer, zoveel dat het een ongemak vormt in het dagelijks leven. Zweten is gezond, maar te veel zweten is niet prettig. Je schaamt je voor de geur of voor het zichtbare zweet. Je vindt het vervelend dat er gebieden altijd vochtig aanvoelen. Wat de reden ook is, er zijn verschillende situaties waarin je abnormale transpiratie wilt verminderen.

Plan een intake

Spierontspanners Tegen Overmatige Transpiratie in het kort

Spierontspanners kunnen ervoor zorgen dat het transpireren vermindert. De actieve stof in spierontspanners blokkeert de zenuwen die zweetklieren signalen geven. Hierdoor gaan de zweetklieren in kwestie nauwelijks tot geen zweet meer produceren. Wij behandelen de armholtes met spierontspanners zodat je minder gaat transpireren in het desbetreffende gebied. Met onze deskundige zorg zullen jouw oksels minder vocht verliezen.

Spierontspanners Tegen Overmatige Transpiratie
Lees meer over Spierontspanners Tegen Overmatige Transpiratie

Wat is de Spierontspanners Behandeling?

De Spierontspanners is een natuurlijk gezuiverd eiwit afkomstig van de bacterie clostridium botulinum. Deze stof wordt sinds vele jaren gebruikt bij therapeutische en cosmetische toepassingen, onder andere als spierontspanner en anti-rimpel toepassing, en is ook al ruim dertig jaar een succesvolle en veilige techniek voor de behandeling van zenuwtrekken en hoofdpijn door spierkrampen.

snel & veilig

Contact

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Adres:

De Limburg Stirumlaan 107,
1780 Wemmel,
Belgium

  Naam

  Email

  Nummer

  Dienst selecteren

  Meer informatie over Spierontspanners

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Wanneer kan ik weer aan het werk? Antwoord op deze vragen vind je hieronder.
  • Waar wordt spierontspanners voor gebruikt?

   Botulinumtoxine, ook wel spierontspanners genoemd, is goed bekend bij mensen die rimpels en tekenen van veroudering willen bestrijden. In feite maakt de injectie van spierontspanners in de spier het mogelijk om de productie van acetylcholine te blokkeren, wat leidt tot verlamming van de laatste. Daarom laat het resultaat niet lang op zich wachten: expressieregels worden verkleind. In feite worden spierontspanners meestal op het bovenste deel van het gezicht geïnjecteerd, inclusief de rimpels op het voorhoofd, fronslijnen en rimpels van de kraaienpootjes.
  • Welke zones komen in aanmerking voor een huidverjonging met de spierontspanners?

   De spierontspanners verminderen de dynamische rimpels terwijl fillers een middel zijn om statische rimpels op te vullen.
  • Wat zijn de indicaties voor spierontspanners?

   Het doel van spierontspanners is om de huid strakker te maken, botulinumtoxine heeft zichzelf bewezen als het gaat om het verminderen van rimpels op het voorhoofd, rond de ogen of tussen de wenkbrauwen. De injecties brengen geen groot risico met zich mee, maar moeten beslist door een arts worden uitgevoerd. Knowhow is inderdaad noodzakelijk om een natuurlijk resultaat te verkrijgen waarbij gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. Wanneer doseringen niet onder controle zijn, het risico is om een gezicht te krijgen zonder enige uitdrukking. Het wordt ook gebruikt voor migraine en tevens ingezet bij de behandeling van hyperhidrose (ernstig oksel transpireren).
  • Waarom gebruiken mensen spierontspanners?

   Spierontspanners is de meest populaire niet-chirurgische cosmetische behandeling, met meer dan 6 miljoen behandelingen per jaar. Dit product wordt al jaren gebruikt in medische en cosmetische behandelingen vanwege zijn spierverslappende eigenschappen. Na een spierontspanners behandeling ziet u al snel dat u rimpels minder zijn geworden. Wanneer de rimpels niet zo diep waren, is er zelfs kans dat deze hierna helemaal verdwenen zijn. De spierontspanners wordt geïnjecteerd met micro-injecties. Het is vrij snel en pijnloos. De patiënt kan dus zijn werkzaamheden hervatten zodra hij het kantoor verlaat.
  • Hoe werkt de spierontspanners?

   De spierontspanners blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
  • Wanneer verwijdert de spierontspanners?

   De stof is normaal gesproken drie tot zes maanden werkzaam (meestal zes maanden). Hierna kunt u een herhaalbehandeling inplannen.
  • Hoe werkt een spierontspanners?

   De spierontspanners blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de activiteit van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Gelaatrimpels ontstaan door overactiviteit van de onderliggende spieren. Door in deze spiertjes een kleine hoeveelheid spierontspanner in te spuiten, gaan deze zich ontspannen zodat de rimpels in de huid verdwijnen. De injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving nodig. Onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten.
  • Wat zijn de voordelen van een behandeling met de spierontspanners?

   • Geen allergietest noodzakelijk.
   • Langer houdend dankzij de collageen-stimulatie.
   • Het effect kan na ongeveer twee weken krijgen.
   • Herstel van volumeverlies met één enkele behandeling.
   • Wordt zeer goed verdragen.
   • Al miljoenen keren gebruikt.
  • Wanneer mag een spierontspanners niet gebruikt worden?

   • Bij een ontstoken of geïnfecteerde huid.
   • Bij mensen onder immunosuppressieve therapie.
   • Bij inname van bepaalde bloedverdunners.
   • Bij zwangerschap en borstvoeding.
  • Wat zijn de mogelijke nevenwerkingen van een spierontspanners?

   Dadelijk na de inspuitingen kunnen roodheid, zwelling, gevoeligheid van de huid en jeuk voorkomen. Deze symptomen zijn meestal licht van aard en verdwijnen na 1 à 2 dagen. Bij gevoelige personen kunnen voorbijgaande klachten langer merkbaar zijn. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen na 1 à 2 weken. Wij werken enkel met de meest veilige en hoogwaardige injectables die er bestaan, en gebruiken steeds referentieproducten zoals Spierontspanners ® en Bocouture ®. Dit is voor ons een essentiële voorwaarde.